Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-downloadapp-store-download

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

KRIZPORT

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:4
DNES:72
TÝDEN:2576
CELKEM:1530945

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Hlášení místního rozhlasu ze dne 17.1.2022

Typ: ostatní
Resort Rybníček Blatnice pod Svatým Antonínkem oznamuje, že začal po - pá vařit 3 druhy menu od 115,- Kč. Možnost odběru i přes ulici, i závoz domů. Jídelníček k dispozici na facebooku Rybníček. Informace a objednávky na tel.: 777 332 466 nebo 703 142 924.

Obecní úřad oznamuje občanům, že si až do konce tohoto týdne mohou ve dvoře obecního úřadu vyzvednout zdarma tašky na tříděný odpad pro každou domácnost, a to vždy od 7 - 15 hodin. Využijte prosím této příležitosti. Dříve, než vynesete odpad do patřičných kontejnerů, můžete ho mít doma přehledně a skladně uložený.

Společnost NIOB se sídlem v Hluku přijme pracovníky na pozice ELEKTRO-MECHANIK, ZÁMEČNÍK / SVÁŘEČ, SOUSTRUŽNÍK NC (systém Heidenhain), FRÉZAŘ NC (systém Heidenhain), OBSLUHA PÁSOVÉ PILY, BRUSIČ PRO BRUSKU NA PLOCHO, NÁKUPČÍ HUTNÍHO MATERIÁLU, ÚDRŽBÁŘ a SKLADNÍK/SKLADNICE. Životopis, případně motivační dopis, zasílejte na adresu info@niob.cz nebo volejte na telefon 777 767 834.

Občan z Hluku Jan Zderčík hledá z rodinných důvodů v Blatnici podnájem. Nabídky volejte na telefonní číslo: 604 543 108.

Zítra v úterý 18.1. bude od 12:10-12:30 pan Křapa prodávat brambory Marabel 10,90/kg, cibuli, česnek, jablka 20-23,-/kg, hrušky, čerstvá vejce od 2.30,-kus a dvoužloutková. Nakládanou zeleninu a sýry, kysané zelí, kvašáky, kořenovou zeleninu, koření, fazole, včelí med, medovina, želatinové bonbony.


Vytvořeno: 17. 1. 2022
Poslední aktualizace: 17. 1. 2022 14:53
Autor: Ing. Jitka Kolářová